Στην κοπή της βασιλόπιτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο περιφερειάρχης Αττικής
Κοινωνία

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού ο περιφερειάρχης Αττικής

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού στην Κηφισιά.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού, κ. Κύριλλος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή χρονιά και μία γόνιμη και δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στον σεβασμιότατο μητροπολίτη καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, πίστη, ελπίδα και μακροημέρευση στο πολυσήμαντο έργο του, και τον ευχαρίστησε για την πολύχρονη αγαστή και στενή συνεργασία τους κατά τη θητεία του στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, επίσης, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Με αφορμή την παρουσία του στην τελετή ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο σπίτι της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού, το οποίο ένιωθα για 13 χρόνια που υπηρέτησα το Μαρούσι ως δήμαρχος και δικό μου “σπίτι”. Με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Κύριλλο όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μία γόνιμη και αγαστή συνεργασία στηρίζοντας συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Θα συνεχίσουμε και ως Περιφέρεια Αττικής να είμαστε στο πλευρό τους, με στόχο την ανακούφιση όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet