Στη φωτιά στο εργοστάσιο της Μεταμόρφωσης ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στη φωτιά στο εργοστάσιο της Μεταμόρφωσης ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, μετέβη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση όπου μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 15 Αυγούστου, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια επίβλεψη στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Ο κ. Πατούλης θέλησε να ενημερωθεί από τον διευθυντή της Πυροσβεστικής για το αν υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους και τα όμορα σπίτια, καθώς και για το πώς εξελίσσεται η επιχείρηση κατάσβεσης, η οποία είναι δύσκολη καθώς, όπως του επισημάνθηκε, η καύση των πλαστικών θα συνεχιστεί για ώρες ή ακόμα και 24ωρα, λόγω της φύσης του υλικού.

Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής τέθηκε σε πλήρη κινητοποίηση. Παράλληλα, η Περιφέρεια, με αφορμή την εκδήλωση της φωτιάς, εξέδωσε συγκεκριμένες οδηγίες προς τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή για την καλύτερη προστασία της υγείας τους.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το συμβάν ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Η Περιφέρεια, από την πρώτη στιγμή, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, ανταποκρίθηκε με τον μηχανισμό της στη διαχείριση της κατάστασης. Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της φωτιάς και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να συμβάλλουμε στο μέγιστο δυνατό στην αντιμετώπιση της φωτιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet