Στον Δήμο Καισαριανής ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στον Δήμο Καισαριανής ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Επίσκεψη στον Δήμο Καισαριανής πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 30/5, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο τόσο να εποπτεύσει τα έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όσο και να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Επισημαίνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην Καισαριανή είναι περίπου 9 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Πατούλης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Χ. Βοσκόπουλο στο δημαρχείο της πόλης, όπου συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια, με έμφαση σε αυτά που συμβάλλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, στην αναβάθμιση δημοτικών κτηρίων όπως το δημαρχείο, αλλά και στις Κοινωνικές Δομές που ενισχύονται και επεκτείνονται. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι βούλησή του είναι να υλοποιηθούν επιπλέον υποδομές, αλλά  και να βελτιωθούν χώροι άθλησης και αναψυχής με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης.

Ακολούθως ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου, καθώς η Περιφέρεια χρηματοδοτεί τη μελέτη ανάδειξης και αξιοποίησής του. Επίσης πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, όπως το υπό ανέγερση κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων και το εκτελούμενο αντιπλημμυρικό έργο ενίσχυσης του δικτύου ακαθάρτων.

Στο πλαίσιο τη επίσκεψής του στην Καισαριανή, αλλά και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με πολίτες, τον κ. Πατούλη συνόδευαν ο δήμαρχος Καισαριανής, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Τ. Γαϊτάνης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Υιοθεσιών Σ. Αλυμάρα, οι υποψήφιες περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική Χ. Γαλανοπούλου, Μ. Βρεττού, Ε. Κοντοσταθάκου, Α. Τρανούλη, Ε. Πανταζή, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνης, ο διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής Χ. Πασβαντίδης και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βέττας, ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Γ. Αγγελίνας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ε. Μαζαράκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Ζαρκαδούλας, ο διευθυντής του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής Δ. Τσούφης, ο καθηγητής Αιματολογίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Κ. Κωνσταντόπουλος,  εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet