Στο έλεος του χιονιά οι δρόμοι στα Βόρεια Προάστια
Eurokinissi
Κοινωνία

Στο έλεος του χιονιά οι δρόμοι στα Βόρεια Προάστια

Σοβαρότατα είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν πολίτες και οδηγοί στους δρόμους της Αττικής και όχι μόνο, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που χτυπάει έντονα τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες.

Πολλά είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Κηφισιάς, στη Μεσογείων, στην Πεύκη, στην Πεντέλη, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 είπε ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι οδηγοί χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Πεντέλη.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και για λόγους ασφαλείας έκλεισε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου η Λεωφόρος Κατεχάκη προς Καρέα, από το ύψος της Πίνδου μέχρι την Ηλιούπολη, καθώς το ύψος του χιονιού συνεχώς ανεβαίνει παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εκχιονιστικών. Έχει, επίσης, διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Επιπλέον, στα Βόρεια Προάστια κλειστοί είναι οι δρόμοι στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό, στη Λεωφόρο Διόνυσου από την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη προς Πεντέλη και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο κέντρο της Αθήνας τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης. Λίγο μετά τις 15:30 έκλεισε η Αττική Οδός, όπου επί ώρες είχαν μείνει ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, με ουρές χιλιομέτρων.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet