Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φωτιές στις 8 χωρικές αντιπεριφέρειες της Αττικής
Κοινωνία

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φωτιές στις 8 χωρικές αντιπεριφέρειες της Αττικής

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας απευθύνει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, ο οποίος αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυροπαθείς της Αττικής και συνολικά της χώρας.

Ήδη, μετά από σχετικό αίτημα του προς τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, ορίστηκαν 8 σημεία ανά Περιφερειακό Τομέα στα οποία θα μπορούν να προσέρχονται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Με αφορμή τις σχετικές πρωτοβουλίες ο κ. Πατούλης δήλωσε:

«Απευθύνω ανοικτό κάλεσμα αλληλεγγύης σε όλους τους κατοίκους της Αττικής για συγκέντρωση ειδικών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Πρωταρχικός μας στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσφορά συμπολιτών μας, καθώς και ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν για την εξασφάλιση φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης. Συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού και την Κεντρική Διοίκηση προκειμένου να καταγράψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν και να καλυφθούν άμεσα. Στο πλαίσιο αυτό ενεργοποιούνται 8 σημεία συγκέντρωσης ανά Περιφερειακό Τομέα στην Αττική. Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet