Συναντήσεις με τους δημάρχους Λεμεσού και Πάφου, καθώς και με επιστημονικά στελέχη πανεπιστημίων είχε ο Γ. Πατούλης στην Κύπρο
Κοινωνία

Συναντήσεις με τους δημάρχους Λεμεσού και Πάφου, καθώς και με επιστημονικά στελέχη πανεπιστημίων είχε ο Γ. Πατούλης στην Κύπρο

Η υιοθέτηση του Προγράμματος των Υγειών Πόλεων, με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης υγείας και του προσυμπτωματικού ελέγχου μέσα από τα ΚΕΠ Υγείας, η Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, ο Τουρισμός Υγείας και η υλοποίηση επιμορφωτικών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε σήμερα δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα, το πρωί ο Γ. Πατούλης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη στο δημοτικό μέγαρο Λεμεσού. Στη συνάντηση στο δημαρχείο παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ο έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι. Νωρίτερα ο περιφερειάρχης είχε συναντηθεί με τον αντιπρύτανη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, Παντελή Κυλλίρη.

Στη συνέχεια μετέβη στην Πάφο, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο δημοτικό μέγαρο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο γραμματέας του Δήμου, Θέμης Φιλιππίδης και ο λειτουργός του Δήμου, Γιάννης Άνθης.

Κατά την παραμονή του στην Πάφο ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε το Pafos Innovation Institute, το Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου, Γιώργο Λεπτό. Στις συναντήσεις τον κ. Πατούλη συνόδευε ο Αντώνης Πολυδώρου, πρέσβης του Ελληνικού Τουρισμού και γραμματέας του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών.

Διαβάστε αναλυτικά για τις επισκέψεις του Γ. Πατούλη στην Κύπρο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet