Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κυβέρνηση και Περιφέρεια «πετούν το μπαλάκι» των εμβολιασμών στους εργαζόμενους
Κοινωνία

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Κυβέρνηση και Περιφέρεια «πετούν το μπαλάκι» των εμβολιασμών στους εργαζόμενους

«Το τελευταίο διάστημα ζούμε στους Δήμους και στην Περιφέρεια την αποθέωση του ιδεολογήματος της “ατομικής ευθύνης”» υποστηρίζει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, λέγοντας ότι «δεκάδες συνάδελφοι μπαίνουν ή πρόκειται να μπουν σε υποχρεωτική διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί».

Το Συνδικάτο κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, με την «ενεργητική συμπαράταξη των δημοτικών αρχών και της Περιφέρειας, πετώντας το μπαλάκι στους εργαζόμενους μέσω της “ατομικής ευθύνης”, προσπαθούν να κρύψουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες. Οι χιλιάδες θάνατοι συνανθρώπων μας είναι δικό τους έγκλημα».

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι λένε «ναι στον μαζικό καθολικό εμβολιασμό, με στελέχωση των εμβολιαστικών κέντρων, με συνεχή ενημέρωση των εργαζόμενων για να καταπολεμηθούν διάφορες αντιεπιστημονικές, σκοταδιστικές θεωρίες, με πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων, με αξιοποίηση όλων των ασφαλών εμβολίων και φαρμάκων». Ωστόσο, λένε «όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό και τη στοχοποίηση εργαζομένων, στα σχέδια κυβέρνησης και δημάρχων για απολύσεις και παραπέρα ιδιωτικοποιήσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet