Συνεχίζονται οι προνυμφοκτονίες στα ρέματα της Π.Ε. του Βόρειου Τομέα Αθηνών
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι προνυμφοκτονίες στα ρέματα της Π.Ε. του Βόρειου Τομέα Αθηνών

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών για το έτος 2020, από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, θα πραγματοποιηθεί ο 5ος κύκλος υπολειμματικών βιολογικών ψεκασμών σε ρέματα – κοινόχρηστους χώρους με στάσιμα ύδατα στους δώδεκα Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο της προνυμφοκτονίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου κύκλου ψεκασμών για την προνυμφοκτονία, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και το έργο μας ως Περιφέρεια Αττικής παρά τις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε. Ακολουθώντας πιστά τη ρητή εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, για θωράκιση της δημόσιας υγείας από τους μολυσματικούς κινδύνους ενόψει του θέρους, πραγματοποιούμε τακτικούς ψεκασμούς σε όλα τα ρέματα της διοικητικής αρμοδιότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά το πρόγραμμα της διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής για την καταπολέμηση των κουνουπιών, διασφαλίζοντας την υγεία των πολιτών της Αττικής».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής στον τηλ. αριθμό 213 2100611.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet