ΣΥΠΑ: Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής «τσακίζει» την Κυριακή-αργία
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής «τσακίζει» την Κυριακή-αργία

Με αφορμή την εξαγγελία της περιφερειακής αρχής Αττικής περί διενέργειας θεωρητικών εξετάσεων για τους υποψήφιους οδηγούς και τις Κυριακές, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) καταγγέλλει τη διοίκηση ότι «τσακίζει την κυριακάτικη αργία», σημειώνοντας πως «η λύση θα μπορούσε να δοθεί με μία μεγάλη αίθουσα εξετάσεων».

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΥΠΑ αναφέρει τα εξής:

Πριν στεγνώσει το μελάνι του αντεργατικού νομοσχεδίου της Ν.Δ., ο περιφερειάρχης Αττικής τσακίζει την Κυριακή-αργία, αφού όπως εξήγγειλε θα διενεργούνται θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών και τις Κυριακές!

Με πρόσχημα ότι στόχος είναι η «καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» βρήκε τη λύση… να εφαρμόσει τις διατάξεις «Χατζηδάκη», ότι επιτρέπεται η εργασία τις Κυριακές «σε περιπτώσεις διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίων και διπλωμάτων εν γένει».

Σπέρνει δε φρούδες ελπίδες στους εμπλεκόμενους υποψήφιους οδηγούς και εκπαιδευτές οδήγησης, ότι έτσι θα αποσυμφορήσει την κατάσταση μετά την πολύμηνη αναστολή των εξετάσεων, λόγω της πανδημίας!!!

Υποκριτικό ενδιαφέρον…, αφού δεν προέκυψαν τώρα οι χιλιάδες αναμονές, κι αφού εδώ και δύο χρόνια, ακολουθώντας την ίδια πορεία σε επίπεδο κυβερνητικής πολιτικής δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό και το σύστημα παραμένει διάτρητο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet