ΣΥΠΑ: Οι οδηγοί των υπηρεσιών μας δεν ανήκουν στο ΕΚΑΒ
Eurokinissi/ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Οι οδηγοί των υπηρεσιών μας δεν ανήκουν στο ΕΚΑΒ

«Με απαράδεκτη προθυμία ο περιφερειάρχης Αττικής θέλει να επιβάλει στους οδηγούς της Περιφέρειας να μεταφέρουν ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού από αεροδρόμιο και λιμάνια σε χώρους καραντίνας» σημειώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΠΑ, η διοίκηση της Περιφέρειας ζητά από τους οδηγούς να είναι σε επιφυλακή «προκειμένου να παίξουν τον ρόλο του ΕΚΑΒ!».

Και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους:

«Κι όλα αυτά στα μουλωχτά, για να διευκολύνει την κυβέρνηση που επιχειρεί να καλύψει το ότι τα λεγόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν γίνει κυριολεκτικά σουρωτήρι προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία των tour operator, των αεροπορικών εταιρειών και των ξενοδοχειακών ομίλων, θυσιάζοντας την υγεία των εργαζομένων και του λαού γενικότερα.

»Αυτές είναι οι αυστηρότερες οδηγίες; Φορείς, υπηρεσίες και οδηγοί υπηρεσιών, που δεν έχουν καμιά σχέση με τις διακομιδές ασθενών, να μπαλώνουν τις τρύπες του δημόσιου συστήματος υγείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους;».

Στη συνέχεια, ο ΣΥΠΑ προειδοποιεί κυβέρνηση και Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να μην «διανοηθούν» να προχωρήσουν στον σχεδιασμό αυτό.

«Οι συνάδελφοι οδηγοί των υπηρεσιών μας δεν θα γίνουν πειραματόζωα των σχεδιασμών σας. Ενισχύστε τώρα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με μόνιμο προσωπικό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet