ΣΥΠΑ: Ο Γ. Πατούλης τσαλαπατά κάθε δημοκρατική διαδικασία – Προκηρύσσει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Ο Γ. Πατούλης τσαλαπατά κάθε δημοκρατική διαδικασία – Προκηρύσσει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία

Με αφορμή την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής, η οποίες θα πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής σημειώνει ότι «είναι θράσος να τσαλαπατάει ο Γ. Πατούλης τις ομόφωνες αποφάσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστικών οργάνων σε όλα τα επίπεδα».

Ειδικότερα, ο ΣΥΠΑ αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Υιοθετώντας κάθε αντιδημοκρατική άποψη και ζηλεύοντας τη «δόξα» της Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής έσπευσε με απόφασή του (αρ. πρωτ. 381965/14-5-2021) να προκηρύξει εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, βγάζοντας την πρώτη τέτοια απόφαση σε όλους τους ΟΤΑ και όλο το δημόσιο. Αποδείχτηκε πόσα ψέματα έλεγε ο υπουργός Εσωτερικών μέλος της κυβέρνησης της Ν.Δ. όταν έλεγε σε συνάντηση με την Ομοσπονδία μας ότι επιθυμεί οι εκλογές για τα Υ.Σ να γίνουν διά ζώσης.

Είναι θράσος να τσαλαπατάει ο Πατούλης τις ομόφωνες αποφάσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστικών οργάνων σε όλα τα επίπεδα (Σύλλογος, Ομοσπονδία, ΑΔΕΔΥ) που καταγγέλλουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ζητούν διά ζώσης εκλογές.

Είναι θράσος να γράφει στα «παλιά του τα παπούτσια» την ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου μας που εκφράστηκε και με το 73.21 έγγραφό του για Προγραμματισμό & Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη αιρετών Υ.Σ. με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία στις 30 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet