ΣΥΠΑ: Όχι άλλες χωματερές – Να σταματήσει το έγκλημα στη Φυλή
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: Όχι άλλες χωματερές – Να σταματήσει το έγκλημα στη Φυλή

«Η διοίκηση της Περιφέρειας, εν μέσω πανδημίας και ολικού lockdown, προσπαθεί σαν τον κλέφτη να περάσει την Περιβαλλοντική Μελέτη για την Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) της Φυλής, η οποία διαιωνίζει και αυξάνει το αίσχος που υπάρχει, σαν μια απλή Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων», όπως αναφέρει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας σημειώνουν τα εξής:

Ενώ, όλο το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα από τις 4 Μαρτίου 2020, διοίκηση διαβεβαίωνε ότι η συζήτηση θα γινόταν σε μονοθεματική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το εντάσσει στην ημερήσια διάταξη της προσεχούς συνεδρίασης ως μια απλή Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, μετά από θέματα, όπως η Σύσταση Επιτροπής Περιφερειακού Συμβουλίου «Πολιτισμού και Αθλητισμού», μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και ορισμός μελών της και συζήτηση-ενημέρωση, για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του φαινομένου «Μήδεια» από την Περιφέρεια Αττικής, θέματα που μπορούν να είναι αντικείμενο μονοθεματικών συνεδριάσεων.

Μετά τους πανηγυρισμούς για το έτος ανακύκλωσης, όπως είχε χαρακτηρίσει ο περιφερειάρχης το 2020, έρχεται η συγκεκριμένη μελέτη να τον επαναφέρει στην εγκληματική πραγματικότητα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Καλούμε εργαζόμενους και φορείς να καταγγείλουν την περιφερειακή αρχή της Ν.Δ. και τις μεθοδεύσεις της και να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 16:00, μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας Αττικής (Λεωφ. Συγγρού 15-17), τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet