ΣΥΠΑ: 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων την Πέμπτη 3 Ιουνίου
Κοινωνία

ΣΥΠΑ: 24ωρη απεργία των δημοσίων υπαλλήλων την Πέμπτη 3 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 3 Ιουνίου, ενάντια στα αντεργατικά χτυπήματα της κυβέρνησης στο 8ωρο και στα εργασιακά και συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΥΠΑ αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. δημοσιοποίησε το αντεργατικό τερατούργημα, ικανοποιώντας και τα πιο τρελά όνειρα των μεγαλοεργοδοτών. Το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα δίνει νέα όπλα στην εργοδοσία και το κράτος, για την ολομέτωπη επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματά μας. Αφορά όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Αξιοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και τα αντεργατικά μέτρα που διατήρησαν και επέκτειναν όλες οι κυβερνήσεις Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, η σημερινή κυβέρνηση ετοιμάζεται να νομοθετήσει κυριολεκτικά τις «ανατροπές του αιώνα» στα εργασιακά δικαιώματα και τη συνδικαλιστική δράση.

Επιχειρείται να γκρεμιστούν κατακτήσεις που βρίσκονται στην καρδιά των εργατικών δικαιωμάτων, γιατί είναι απαραίτητες για τη ζωή των εργαζομένων, την ξεκούραση, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet