Σύγχρονες αίθουσες για 420 νέους μαθητές στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κυθήρων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Σύγχρονες αίθουσες για 420 νέους μαθητές στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κυθήρων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Το «πράσινο φώς» για την προσθήκη νέων σύγχρονων αιθουσών δυναμικότητας 420 μαθητών στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κυθήρων με χρηματοδότηση ύψους 202.000 ευρώ, άναψε μετά από την ένταξη της σχετικής πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Η υπογραφή της απόφασης ένταξης έγινε από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη στα γραφεία της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.), που είναι και ο δικαιούχος της Πράξης, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της «ΚΤ.ΥΠ.» Θ. Γιάνναρη και του προέδρου της ΚΤ.ΥΠ. Τ. Κατσίπου, του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Στ. Βοϊδονικόλα, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Αττικής Δ. Δρόση. Τον δήμαρχο Κυθήρων Ε. Χαρχαλάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ασθένειας, εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κυθήρων Χ. Σούγιαννης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής με αφορμή την επίτευξη ακόμη ενός ουσιαστικού βήματος για την υλοποίηση νέων σχολικών υποδομών, αλλά και τον εκσυγχρονισμό πολλών από τις υφιστάμενες, υπογράμμισε τη σταθερή προσήλωση της Περιφέρειας στη χρηματοδότηση αναγκαίων έργων, τα οποία προάγουν το επίπεδο της εκπαίδευσης των παιδιών δημιουργώντας ένα φιλόξενο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τις νέες σχολικές μονάδες στα Κύθηρα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet