Σύσκεψη Γ. Πατούλη με δημάρχους Αττικής και στελέχη Πολιτικής Προστασίας για συντονισμό ενόψει της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Σύσκεψη Γ. Πατούλη με δημάρχους Αττικής και στελέχη Πολιτικής Προστασίας για συντονισμό ενόψει της κακοκαιρίας

Ο καλύτερος συντονισμός και η συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους με αφορμή την επικείμενη κακοκαιρία, αλλά και η ενημέρωση επί των προληπτικών μέτρων τα οποία λαμβάνει η Περιφέρεια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης, μέσω τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης με τους δημάρχους και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων της Αττικής, αλλά και τη συμμετοχή θεματικών και χωρικών αντιπεριφερειαρχών.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και της σημερινής επίσκεψης του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, στη Διεύθυνση Ελέγχου και Συντήρησης Έργων (ΔΕΣΕ) της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι, όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τον εξοπλισμό που έχει θέσει η Περιφέρεια στη διάθεση των πολιτών και των τοπικών αρχών με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των συνεπειών των κυμάτων κακοκαιρίας.

Αναλυτικά τις προληπτικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφέρεια προσδιόρισαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μητροπολιτικών Υποδομών, Π. Καρυώτης.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης, κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη, ο διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Χάρης Κοντοές, καθώς και ο μετεωρολόγος-επιστημονικός συνεργάτης του Αστεροσκοπείου Κ. Λαγουβάρδος, ο οποίος ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες προγνώσεις σχετικά με το πώς θα κυμανθούν τα δύο κύματα κακοκαιρίας, τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τη σύσκεψη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet