Τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Κορυδαλλού επέβλεψε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Τα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Κορυδαλλού επέβλεψε ο Γ. Πατούλης

Σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αλλάζουν την εικόνα του Κορυδαλλού, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης.

Τα σχετικά έργα έχουν προϋπολογισμό 13 εκατ. ευρώ και πραγματοποιούνται σε χώρους περιμετρικά των φυλακών του Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου αναψυχής με βιοκλιματικά υλικά στην οδό Γρ. Λαμπράκη (πρώην Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού) και το έργο κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου – κολυμβητήριου και δύο γηπέδων αντισφαίρισης με τη χρήση γεωθερμίας. Το πρώτο έργο έχει προϋπολογισμό 4,6 εκατ. ευρώ, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021, και το δεύτερο 8,4 εκατ. ευρώ, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Κατά τη διάρκεια της επίβλεψης των έργων ο περιφερειάρχης Αττικής συνοδευόταν από την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς, Σ. Αντωνάκου, την εντεταλμένη Τεχνικών Έργων, Ε. Κοσμίδη, τον δήμαρχο Κορυδαλλού, Ν. Χουρσαλά, τον διευθυντή Τεχνικών υπηρεσιών Πειραιώς και Νήσων, Σ. Παγωτέλη, τους αντιδημάρχους Κορυδαλλού Γ. Δημόπουλο και Α. Αρώνη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μ. Κατσάνου, υπηρεσιακά στελέχη και εκπρόσωπο του ανάδοχου.

Διαβάστε αναλυτικά για τα έργα και τις δηλώσεις που έγιναν

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet