Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νέας Αρχής για την Αττική έκοψε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νέας Αρχής για την Αττική έκοψε ο Γ. Πατούλης

Ο περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική, Γιώργος Πατούλης, με την παρουσία του νέου υπουργού Εσωτερικών, Μ. Βορίδη και πλήθους μελών της παράταξης, έκοψε χθες το βράδυ (1/2) την πίτα της παράταξης, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, οι συντονιστές, οι αναπληρωτές συντονιστές, οι τομεάρχες των Δήμων, οι αναπληρωτές τομεάρχες, οι θεματικοί τομεάρχες με τους αναπληρωτές τους, οι αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, εθελοντές και συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης, έστειλε μήνυμα ενότητας και αυτοπεποίθησης, επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, με σχέδιο και στρατηγική και παρά τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία, υλοποιείται βήμα-βήμα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον στόχο να γυρίσει σελίδα η Αττική, πηγαίνοντας μπροστά.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, εστιάζοντας στις αλλαγές του εκλογικού νόμου και την προωθούμενη κατάργηση της απλής αναλογικής, τονίζοντας ότι διασφαλίζεται η κυβερνησιμότητα:

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηρούν απαρέγκλιτα τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και προχωρούν σε αλλαγές που ισχυροποιούν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε συνεργάτες και συνοδοιπόροι προς όφελος των πολιτών».

Στη συνέχεια, ο κ. Πατούλης πρόσθεσε:

«Παραμένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Καθημερινά εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Προχωράμε ενωμένοι για να κάνουμε πράξη το όραμα μας, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε την Αττική που μας αξίζει».

Ο περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αττική ευχαρίστησε όλα τα μέλη της παράταξης για τη συμβολή τους στην προσπάθεια που γίνεται για να μπει η Αττική σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του έκανε αναφορά σε όλες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει υλοποιήσει ως νέα περιφερειακή αρχή. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Μ. Βορίδης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να μειωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά στο νομοθετικό πλαίσιο που προωθείται για την κατάργηση της απλής αναλογικής, στην ενεργοποίηση μηχανισμών διαφάνειας και εσωτερικού ελέγχου, στην κινητικότητα προσωπικού και στην υλοποίηση με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet