Τιμητική διάκριση στον Γ. Πατούλη από το Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κάτω Πατησίων
Κοινωνία

Τιμητική διάκριση στον Γ. Πατούλη από το Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κάτω Πατησίων

Για την κοινωνική προσφορά του και για τη συμβολή του στην εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής τιμήθηκε χθες το βράδυ, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Πατησίων.

Ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό του και τόνισε:

«Θα είμαι πάντα δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις!

»Η εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και των αναγκαίων αγαθών για την επιβίωση των συνανθρώπων μας ήταν και θα παραμείνει στις προτεραιότητές μου. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Την τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, καθώς και στον δικηγόρο Δ. Καπερνάρο παρέδωσαν ο πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου, πατήρ Δημήτριος Παπανδρέου και ο προϊστάμενος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, πατήρ Ε. Κονταρίνης

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συγγραφέα Πάνο Αβραμόπουλο, ενώ τη συναυλία διηύθυναν οι κ. Γ. Κουμπανάκης, Γ. Καλογήρου και Λ. Μαυρομάτης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet