Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πεδίον του Άρεως
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Πεδίον του Άρεως

Το αναβαθμισμένο Πεδίο του Άρεως «ντύθηκε» γιορτινά και μετατράπηκε σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο, έτοιμο να  υποδεχθεί τους πολίτες σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, και σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη και τον τομεάρχη Πολιτισμού – περιφερειακ΄΄ο σύμβουλο αρμόδιο για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, λάμψη και φώτα σε «Μία γιορτή, για όλη την Αττική» με ελεύθερη είσοδο.

Ο κ. Πατούλης το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου, αφού περιηγήθηκε στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο σκηνικό και στην υπαίθρια αγορά, όπου είχε την ευκαιρία  να ανταλλάξει ευχές με τους εμπόρους-μέλη της ομοσπονδίας μικροπωλητών, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δένδρο, υπό τους ήχους της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα και με τη σύμπραξη της υψιφώνου Μυρσίνης Μαργαρίτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφ. Παιδείας και Θρησκευμάτων, Α. Συρίγος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μ. Βιδάλη, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ν. Πέππας, ο τομεάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής-περιφερειακός σύμβουλος κατεξοχήν αρμόδιος για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις, Χάρης Ρώμας, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης, η αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μ. Κουρή, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γ. Κεχρής, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών, Σ. Μελάς, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού, Ε. Μπαρμπαγιάννη, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα ισότητας, Μ. Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος  περιφερειακός σύμβουλος για θέματα ΚΤΕΟ, Γ. Αγγελόπουλος, ο διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, Χ. Πασβαντίδης και η ειδική συνεργάτης του περιφερειάρχη σε θέματα αθλητισμού, Χ. Γαλανοπούλου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet