Φ. Αλεξόπουλος: Απαράδεκτη η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής να καταργήσουν την έκπτωση στα εισιτήρια μαθητών από τους Δήμους της Ανατ. Αττικής
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Απαράδεκτη η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής να καταργήσουν την έκπτωση στα εισιτήρια μαθητών από τους Δήμους της Ανατ. Αττικής

Κατηγορηματικά αντίθετος στην απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής να καταργήσουν την έκπτωση 50% στα εισιτήρια των μαθητών που κατοικούν σε Δήμους της Ανατολικής Αττικής δηλώνει το μέλος της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής, μέλος του ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγ. Παρασκευής Φώτης Αλεξόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής να καταργήσουν την έκπτωση του 50% στα εισιτήρια των μαθητών που κατοικούν σε Δήμους της Ανατολικής Αττικής είναι απολύτως καταδικαστέα και κατακριτέα. Σε περίοδο απόλυτης κρίσης, με τα ελληνικά νοικοκυριά να βρίσκονται οικονομικά στο «μηδέν», με την ανεργία να «καλπάζει», πάνω από το 20%, με μια ιδιαίτερη προβληματική τουριστική περίοδο και με τνν COVID-19 να πιέζει συνεχώς την οικονομία όλης της χώρας και τα οικογενειακά εισοδήματα να κατρακυλούν συνεχώς, θεωρώ την απόφαση του Δ.Σ. των ΚΤΕΛ Αττικής επιεικώς απαράδεκτη.

Δηλώνω αντίθετος σε αυτήν την απαράδεκτη και χωρίς λογική απόφαση του Δ.Σ. ΚΤΕΛ Αττικής και παρακαλώ πολύ όλα τα μέλη του Δ.Σ. να αποσύρουν άμεσα τη συγκεκριμένη απόφαση.

Στέκομαι συμπαραστάτης στους γονείς και τους μαθητές, καθώς και στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και δηλώνω παρών σε κάθε νόμιμη ένδειξη διαμαρτυρίας, στον δίκαιο αγώνα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet