Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως και στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως και στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»

Η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει φέτος τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους με την υλοποίηση ενός πλούσιου προγράμματος  χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική, παιδικές παραστάσεις και show που θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022.

Με σκοπό να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών μετατρέπει από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου το Πεδίο του Άρεως σε ένα φωτεινό και λαμπερό χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο. Επιπλέον, στο μητροπολιτικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» στήνεται ένα πλωτό χριστουγεννιάτικο χωριό στη μεγαλύτερη λίμνη όπου θα δίδεται η δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν δωρεάν βαρκάδα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι στο πάρκο, καθώς και σειρά εκδηλώσεων εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Η έναρξη των εκδηλώσεων στο μητροπολιτικό πάρκο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Με αφορμή την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, αναφέρει:

«Το Πεδίο του Άρεως και το μητροπολιτικό πάρκο “Αντώνης Τρίτσης” “ντύνονται’’ γιορτινά και περιμένουν όλους τους πολίτες στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας. Από την καρδιά της Αθήνας, “ανοίγουμε” ξανά στο κοινό και δίνουμε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό χώρο του Πεδίου του Άρεως, το οποίο φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε για 22 ημέρες σε μια απέραντη γιορτινή σκηνή, όπου θα εναλλάσσονται ποικίλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα για κάθε ηλικία. Επίσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο θέαμα και γιορτινές δράσεις στο μητροπολιτικό πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”. Καλούμε τους πολίτες να επισκεφθούν, προκειμένου να μοιραστούμε μαζί τη χαρά των εορτών και να υποδεχθούμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το 2022. Ευχαριστώ θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Α. Λεωτσάκο, την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μ. Βιδάλη, τον τομεάρχη Πολιτισμού αρμόδιο για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα, τα στελέχη και το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του μτροπολιτικού πάρκου και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που συνέβαλλαν στη διαμόρφωση του εορταστικού προγράμματος».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet