Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: O Γ. Πατούλης στοχοποιεί ένα μικρό και ανεξάρτητο ΜΜΕ από φόβο
Πολιτική

Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: O Γ. Πατούλης στοχοποιεί ένα μικρό και ανεξάρτητο ΜΜΕ από φόβο

Με αφορμή την αγωγή που υπέβαλε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής σημειώνει ότι «έτσι ξεκινάει η αποκαθήλωση και η πτώση».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός με επικεφαλής τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Σγουρό, αναφέρει:

Η αγωγή του περιφερειάρχη Αττικής κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, της παλαιότερης και μεγαλύτερης ιστοσελίδας ειδήσεων για την Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό πρόσωπο του κ. Πατούλη.

Ό,τι δεν του αρέσει, ό,τι δεν του κάνει τα χατίρια, προσπαθεί να το εξοντώσει με κάθε τρόπο. Δεν είναι μόνο το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ. Είναι και το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης επιλέγει να στοχοποιήσει ένα μικρότερο και ανεξάρτητο ΜΜΕ που αναδημοσίευσε ένα θέμα από ένα μεγαλύτερο, το οποίο δεν τολμά να αγγίξει, πλήττοντας ευθέως την ελευθεροτυπία και ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, βασικά συστατικά της Δημοκρατίας.

Με την αγωγή, και, μάλιστα, με λογική εξόντωσης, κατά ενός ΜΜΕ, ο κ. Πατούλης δεν δείχνει δύναμη, όπως πιθανόν νομίζει, αλλά αδυναμία. Και κυρίως, δείχνει φόβο για όσα έρχονται.

Έτσι, όμως, ξεκινάει ο κατήφορος. Έτσι ξεκινάει η αποκαθήλωση και η πτώση.

Και σε αυτήν την πορεία, δεν πρόκειται να τον σώσουν ούτε «οι λεβέντες» της Χρυσής Αυγής, με τους οποίους έχει συμμαχήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet