Απολογισμός διοίκησης Γ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής
Πολιτική

Απολογισμός διοίκησης Γ. Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Στον απολογισμό των πεπραγμένων της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής ήταν αφιερωμένη η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Στην κεντρική ομιλία του ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε ότι η Αττική «είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο έργων, σε όλους τους δήμους, καθώς εκτελούνται πάνω από 1.000 έργα προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στο έργο που έχει υλοποιηθεί, όσο και στον προγραμματισμό που έχει γίνει για τη δημιουργία υποδομών και προγραμμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια, την πρόληψη, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Διαβάστε αναλυτικά για τον απολογισμό των πεπραγμένων

Μετά την ολοκλήρωση του απολογισμού από τον περιφερειάρχη, οι αντιπεριφερειάρχες παρουσίασαν το συνολικό έργο ανά τομέα ευθύνης τους. Η απόφαση να προηγηθεί η παρουσίαση των πεπραγμένων από τους αντιπεριφερειάρχες και στη συνέχεια να τοποθετηθούν οι παρατάξεις δεν βρήκε σύμφωνη μερίδα παρατάξεων, τα μέλη των οποίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχώρησαν.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, με αφορμή την αποχώρηση παρατάξεων από τη συνεδρίαση και σχετική ανακοίνωση της παράταξης Δύναμης Ζωής για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σχετικά με τον απολογισμό πεπραγμένων, επισήμανε:

«Η παράταξη Δύναμη Ζωής, στην οποία είναι επικεφαλής η κ. Δούρου, με τη στάση που ακολούθησε σήμερα και με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν αποτυχημένη μόνο ως περιφερειάρχης, αλλά είναι αποτυχημένη και ως αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι άδικο και προσβλητικό να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς στην ανακοίνωσή της για τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης τόσο τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής μας, όσο και τους υπόλοιπους ανεξάρτητους συναδέλφους και τις παρατάξεις όπως του κ. Τζήμερου και του κ. Δημητρίου, οι οποίοι παρέμειναν στη συνεδρίαση για να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να παρακολουθήσουν τον απολογισμό. Είναι λυπηρό αυτή τη μέρα και σε αυτήν τη χρονική στιγμή ορισμένοι συνάδελφοι να μην έχουν το χρόνο και την υπομονή να παρακολουθήσουν τον απολογισμό πεπραγμένων και να αποχωρούν, θέλοντας να εξυπηρετήσουν κομματικές σκοπιμότητες, με το επιχείρημα ότι οι παρατάξεις θα έπρεπε να τοποθετηθούν πριν παρουσιαστεί το έργο των αντιπεριφερειαρχών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet