Γ. Πατούλης: Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορό του το «αταίριαστο» δίδυμο Δούρου – Σγουρού
Πολιτική

Γ. Πατούλης: Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορό του το «αταίριαστο» δίδυμο Δούρου – Σγουρού

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ της περιφερειακής αρχής του Γιώργου Πατούλη και των περιφερειακών παρατάξεων Δύναμη Ζωής και Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής. Το πεδίο όπου εξελίσσεται η τελευταία σύγκρουση είναι η πίστωση προς την Περιφέρεια Αττικής του ποσού 104 εκατ. ευρώ για την πρώτη φάση του έργου ανάπλασης του Φαληρικού όρμου.

Με αφορμή τις ανακοινώσεις των Ρ. Δούρου και Γ. Σγουρού με αφορμή τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η περιφερειακή αρχή απαντά:

«Δεν περιμέναμε να ζητήσουν συγγνώμη οι διοικήσεις του χθες στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την αποδεδειγμένη ανικανότητά τους να παράγουν έργο που ωφελεί τους πολίτες. ,

Ούτε φυσικά να παραδεχθούν ότι λένε συνειδητά ψέματα, όταν μιλούν για χρεοκοπία της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, την ώρα που αυτή την περίοδο: 

  • Υλοποιούνται πάνω από 2.000 έργα σε όλη την Αττική, προϋπολογισμού άνω των 2 δισ. ευρώ. 
  • Έχουμε εξασφαλίσει μέσω του νέου ΕΣΠΑ επιπλέον 1,6 δισ. ευρώ για ακόμη περισσότερα έργα στην Αττική τα επόμενα χρόνια.
  • Πετύχαμε, μετά από αποτελεσματική διαπραγμάτευση, να εξασφαλίσουμε από ευρωπαϊκούς πόρους 365 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης του Φαληρικού. 

Το μόνο έλλειμμα αυτή την περίοδο στην Αττική είναι το έλλειμμα ήθους κι αξιοπρέπειας των αποτυχημένων διοικήσεων του χθες. Στο έλλειμμα αυτό παραθέτουμε το πλεόνασμα έργων και το ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής σε κάθε δήμο του Λεκανοπεδίου. Η Αττική Αλλάζει και προχωρά μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet