Γ. Σγουρός: Εκφυλισμός, σήψη και παρακμή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Πολιτική

Γ. Σγουρός: Εκφυλισμός, σήψη και παρακμή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει και να εξαγοράσει χρόνο από το Attica TV για την προβολή της εξέφρασε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σγουρός.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής στηλίτευσε την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας να προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια που έχει αποκλειστικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και δεν έχει καμία σχέση με τις αρμοδιότητες, τον αναπτυξιακό ρόλο και σκοπό του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Σγουρός υπενθύμισε ότι «η κρίση δεν έχει περάσει και είναι πρόκληση απέναντι στη χειμαζόμενη ελληνική οικογένεια να δίνονται με τέτοια ευκολία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα τοπικό κανάλι».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι: «Μετά από 10 χρόνια μνημονίων ορισμένοι εξακολουθούν να λειτουργούν ως κοτζαμπάσηδες της Αυτοδιοίκησης και να πετάνε τα λεφτά δεξιά και αριστερά κατά το δοκούν. Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Η χώρα μας δεν έχει καμία ελπίδα με τέτοιες λογικές και πολιτικές. Είμαστε πάγια και σταθερά απέναντί τους».

Αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση τεσσάρων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του που ήδη λαμβάνουν έμμισθες θέσεις στη διοίκηση του κ. Πατούλη, ο κ. Γ. Σγουρός τόνισε ότι «αυτό είναι καθαρή συναλλαγή, ο καθένας κρίνεται από τις ενέργειές του», και ότι πλέον είναι πασιφανές ότι «ο εκμαυλισμός και ο εκφυλισμός της Αυτοδιοίκησης έχει μπει από την μπροστινή πόρτα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet