Δύναμη Ζωής: Ελλειμματικός ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής – Καταθέσαμε εναλλακτική πρόταση
Πολιτική

Δύναμη Ζωής: Ελλειμματικός ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής – Καταθέσαμε εναλλακτική πρόταση

«Εικονικό, πλασματικό, ελλειμματικό και χωρίς κοινωνική διάσταση» χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής η παράταξη Δύναμη Ζωής, η οποία κατέθεσε κοστολογημένη εναλλακτική πρόταση με έμφαση στις κοινωνικές πολιτικές, στον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Η κ. Δούρου ανέφερε σχετικά: «Η Δύναμη Ζωής δείχνει έμπρακτα ότι έχει επιλέξει την εποικοδομητική και όχι καταστροφική και ψηφοθηρική αντιπολίτευση. Σε αντίθεση με τη σημερινή διοίκηση που με παραπληροφόρηση και ψέματα έκανε αντιπολίτευση στη διοίκηση της Δύναμης Ζωής, εμείς, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες της Αττικής, καταθέσαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε συνέχεια του περσινού κορωνο-προϋπολογισμού, συνεκτική, εφικτή, τεκμηριωμένη εναλλακτική ερόταση, που μπορούν να κρίνουν οι πολίτες.

Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, διεκδικώντας την ολοκλήρωση επιτέλους του προγράμματος στήριξης των νοσοκομείων του ΕΣΥ και όλων των κρίσιμων έργων υποδομής που είχαμε ξεκινήσει και που σήμερα βαλτώνουν λόγω της αδιαφορίας της διοίκησης της Περιφέρειας. Και τη νέα χρονιά, μαζί με τους πολίτες της Αττικής, παλεύουμε κόντρα σε μια επικίνδυνα σπάταλη διοίκηση χωρίς κοινωνικό πρόγραμμα».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής και την εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet