Δύναμη Ζωής: H περιφερειακή αρχή Αττικής συνεχίζει την υποβάθμιση του ΠΕ.ΣΥ.
Πολιτική

Δύναμη Ζωής: H περιφερειακή αρχή Αττικής συνεχίζει την υποβάθμιση του ΠΕ.ΣΥ.

«Την οργανωμένη απόπειρα υποβάθμισης του Περιφερειακού Συμβουλίου και φίμωσης των περιφερειακών συμβούλων, μέσω μονολόγων του περιφερειάρχη, των αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων -συνολικά 32 άτομα (!)- της διοικούσας παράταξης, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης των πεπραγμένων της διοίκησης για το 2020, κατήγγειλε η Δύναμη Ζωής, αποχωρώντας από τη διαδικασία», όπως ενημερώνει η παράταξη, με επικεφαλής την τέως περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Δύναμη Ζωής αναφέρει τα εξής:

Χαρακτηριστικό της μεθόδευσης της «μονοφωνικής» συνεδρίασης είναι το γεγονός ότι δεν είχαν αποσταλεί στους περιφερειακούς συμβούλους οι εισηγήσεις τις οποίες ανέγνωσαν αναλυτικά οι αντιπεριφερειάρχες της διοίκησης!

Νωρίτερα, παίρνοντας τον λόγο, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχινάς, είχε καλέσει τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Χρ. Θεοδωρόπουλο, να υιοθετήσει το σώμα την καλή πρακτική της διοίκησης της Δύναμης Ζωής, όταν, στις συνεδριάσεις του απολογισμού έργου, δινόταν δημοκρατικά ο λόγος μετά από την τοποθέτηση της περιφερειάρχη σε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Θύμισε ότι τότε η συζήτηση συνεχιζόταν με τις εναλλάξ τοποθετήσεις μεταξύ των αντιπεριφερειαρχών και των εντεταλμένων περιφερειακών συμβούλων της διοίκησης και τους περιφερειακούς συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που επιθυμούσαν να τοποθετηθούν. Ο σκοπός των εναλλάξ αυτών τοποθετήσεων ήταν να γίνεται γόνιμος διάλογος και όχι απλοί μονόλογοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet