Εκδηλώσεις υποδοχής νέων μελών πραγματοποίησε η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Πολιτική

Εκδηλώσεις υποδοχής νέων μελών πραγματοποίησε η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Εκδηλώσεις υποδοχής νέων μελών πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας.

Η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει σχετικά:

«Με πνεύμα συλλογικότητας, αισιοδοξίας και ετοιμότητας, οι πολίτες που πλήττονται βάναυσα από τα αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα αλλά και την σκόπιμη απραξία δεν πρόκειται να υπομείνουν μοιρολατρικά την τύχη που τους επιφυλάσσεται από τους λίγους ωφελημένους από την κρίση. Ούτε από την κυβέρνηση που πρόθυμα τους ‘’εξυπηρετεί’’. Με συμμετοχή στους αγώνες και στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, τα μέτρα και η κυβέρνηση θα γίνουν παρελθόν. Μία νέα προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κορμό και καθοριστικό παράγοντα είναι η μόνη ελπίδα.

Αυτή ήταν η κοινή πεποίθηση και το στίγμα στις πολύμορφες εκδηλώσεις υποδοχής των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Βόρεια Αθήνα που μετατράπηκαν σε πολιτικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης και διαλόγου».

Το «παρών» έδωσαν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης.

Επίσης, συμμετείχαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π. Σκουρλέτης, Ε. Τσακαλώτος, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Κ. Ζαχαριάδης και Γ. Κατρούγκαλος.

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν με την παρουσία τους πολλά μέλη της Κ.Ε. και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., η συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας Α. Παπάζογλου, καθώς και πολλά μέλη της ΝΕΒΑ, μέλη των Συντονιστικών των Ο.Μ., εκπρόσωποι της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

«Ευχαριστούμε όλους και όλες τους παλιούς και νέους συντρόφους για την εμπιστοσύνη και τη συμπόρευση», σημειώνει η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet