Ομαδικά «πυρά» από Ρ. Δούρου και Γ. Σγουρό για την πίστωση 104 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής για τον Φαληρικό Όρμο
Πολιτική

Ομαδικά «πυρά» από Ρ. Δούρου και Γ. Σγουρό για την πίστωση 104 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής για τον Φαληρικό Όρμο

Ομαδικά «πυρά» εξαπολύουν Δύναμη Ζωής και Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σχετικώς με την πίστωση από την κυβέρνηση ποσού περίπου 104 εκατ. ευρώ για το έργο ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

«Προκαλεί ο παραπαίων κ. Πατούλης, πανηγυρίζοντας για την προεκλογική σανίδα σωτηρίας που του προσέφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σχετικά με το βαλτωμένο έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου» επισημαίνει η παράταξη της τέως περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, για να προσθέσει:

«Την ώρα που είναι ακόμη νωπή η καταψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής του Οικονομικού Απολογισμού έτους 2022, με το πρωτοφανές Ταμειακό Έλλειμμα των 162 εκατ. ευρώ, προσπαθεί ο κ. περιφερειάρχης να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το ζήτημα τακτοποιήθηκε, με την πίστωση από την κυβέρνηση στην Περιφέρεια Αττικής 104 εκατ. ευρώ για το έργο του Φαληρικού Όρμου».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Σγουρός ισχυρίζεται ότι «επιβεβαιώνονται στο ακέραιο όλα όσα λέγαμε για τον κίνδυνο στάσης πληρωμών» και «επιβάλλεται άμεσος και έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος στην Περιφέρεια Αττικής και στα εποπτευόμενα από αυτήν νπδδ και νπιδ».

«Η ανακοίνωση (ανακούφιση) της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία γνωστοποίησε ότι, λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, πιστώθηκαν στον λογαριασμό της από την κυβέρνηση 100 εκατ. ευρώ για το έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου -προκειμένου να αποφύγει τη βέβαιη στάση πληρωμών- προκαλούν την κοινή λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρώην περιφερειάρχης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet