Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε δρόμους, πλατείες και χώρους εργασίας στον Βόρειο Τομέα
Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε δρόμους, πλατείες και χώρους εργασίας στον Βόρειο Τομέα

«Στo πλαίσιo της γενικότερης κινητοποίησης του κόμματος για να ανατραπούν οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί που εκπαραθυρώνουν κάθε από χρόνια κατακτημένο  εργασιακό δικαίωμα, καταργούν κάθε θετικό μέτρο που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αποδιαρθρώνουν με ζήλο κάθε ανεκτό επίπεδο ζωής εργαζομένων και ανέργων», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και τα μέλη των Οργανώσεων Μελών της, διοργάνωσαν σειρά δράσεων και παρεμβάσεων.

Σε δρόμους, πλατείες, σταθμούς και εργασιακούς χώρους, δεκάδες μέλη του κόμματος, «παρά τις υπαρκτές δυσκολίες της πανδημίας και τις φυσιολογικές ανάγκες του κόσμου για τις γιορτές του Πάσχα, με όλα τα αναγκαία μέσα προστασίας αλλά και με πανό, φυλλάδια και αφίσες,  ενημέρωσαν μαζικά για την αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης».

Αμέσως μετά το Πάσχα οι δράσεις της ΝΕΒΑ θα συνεχιστούν εν όψει και της μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στην Εργατική Πρωτομαγιά την Πέμπτη 6/5 και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

«Μέχρις ότου οι σχεδιασμοί των λίγων προνομιούχων ελίτ για την ανεξέλεγκτη αύξηση των κερδών τους και των κυβερνητικών πολιτικών εκπροσώπων τους ακυρωθούν. Είτε τώρα στην πράξη, είτε από μια άλλη αριστερή και προοδευτική διακυβέρνηση που θα αγωνιστεί να κάνει πράξη ακόμα περισσότερα. Γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Κι έτσι θα γίνει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet