Περιφέρεια Αττικής: Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ που η Αττική ως τώρα άντεξε
Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ που η Αττική ως τώρα άντεξε

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» δηλώσεων και αντιδηλώσεων με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάλλο» και την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής μεταξύ Περιφέρειας και ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας απαντά με δηκτικό τρόπο στις αιτιάσεις των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας:

«Είναι προφανές ότι η αλήθεια ενοχλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τους θυμίζουμε τις μεγάλες ευθύνες και τις ανθρωποκτόνες παραλείψεις της πολιτικής τους. Αυτό αποδεικνύει η απάντηση τους,  στην απάντηση που έδωσε η Περιφέρεια Αττικής στις αστήρικτες κατηγορίες που μας εξαπέλυσαν οι κ.κ. Ζαχαριάδης και Χατζηγιαννάκης.

»Μιλούν για τυμβωρυχία αυτοί που έσπευσαν να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση στηριζόμενοι στον φουσκωμένο από τα νερά της πρωτοφανούς σε ένταση και όγκο καταιγίδας στον Κηφισό.

»Δεν τους βγήκε το στόρι, στη βάρδια μας δεν υπήρξε νεκρός, η Αττική άντεξε και τώρα τους ενοχλεί, που απαντάμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Περιφέρειας.

»Τι να κάνουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν έχουμε ούτε βοσκοτόπια να βάλουμε ενέχυρο για να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, ούτε κρυφούς χορηγούς για να στήνουμε ντοκουμέντα.

»Δύναμή μας είναι η αλήθεια, το έργο μας και η στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet