Περιφέρεια Αττικής: Κακόγουστο σόου από την αυτόκλητη «δημοκρατική αντιπολίτευση» στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής
Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Κακόγουστο σόου από την αυτόκλητη «δημοκρατική αντιπολίτευση» στο ΠΕ.ΣΥ. Αττικής

«Εθισμένους στο ψέμα και τη φυγή» χαρακτηρίζει τους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης η περιφερειακή αρχή, με αφορμή τη χθεσινή (27/8) συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής και την κοινή ανακοίνωση 39 περιφερειακών συμβούλων στην οποία τονίζουν ότι «Ο Γ. Πατούλης βλάπτει σοβαρά τη Δημοκρατία».

Ειδικότερα, η περιφερειακή αρχή αναφέρει:

«Άλλο ένα κακόγουστο σόου προσέφερε η αυτόκλητη “δημοκρατική αντιπολίτευση” κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Μολονότι ο πρόεδρος του Σώματος συγκάλεσε τη συνεδρίαση ως “υβριδική”, ήτοι τόσο διά ζώσης όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι αμιγώς τηλεδιασκεπτικά, όπως ρητώς επιτρέπει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα συλλογικά όργανα των ΟΤΑ (άρθρο 78 Ν.4954/2022 και Κ.Υ.Α. Δ1α/Γ.Π.οικ. 43104 – ΦΕΚ Β’ 3891/23.7.2022), ακριβώς προκειμένου κάθε περιφερειακός σύμβουλος να ασκήσει όπως εκείνος κρίνει – υπό τις παρούσες όλως ιδιάζουσες υγειονομικές συνθήκες που βιώνουμε – το δημοκρατικό δικαίωμά του στη συμμετοχή και λήψη αποφάσεων, οι αυτόκλητοι “δημοκράτες” της παράταξης της κ. Δούρου και του κ. Σγουρού, με τα κατ’ επάγγελμα δεκανίκια τους, μετέτρεψαν τη συνεδρίαση σε γήπεδο και με ύβρεις, ειρωνείες και απειλές έναντι των συναδέλφων τους αποπειράθηκαν για ακόμα μία φορά να ματαιώσουν την πραγματοποίησή της.

Με λογικές ακροβασίες, αυθαίρετες ερμηνείες και καταφανή διάθεση “μπαχαλοποίησης” της διαδικασίας και παρά τις πειστικές απαντήσεις του προέδρου σε όλες τις πιθανές και απίθανες αιτιάσεις που προέβαλαν, έφτασαν στο σημείο, μέσω του περιφερειακού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Χρίστου Καραμάνου, να αμφισβητήσουν μέχρι και την ταυτοπροσωπία των συμβούλων που είχαν συνδεθεί τηλεδιασκεπτικά στη συνεδρίαση… Εθισμένοι, δε, στο ψέμα και τη φυγομαχία, καταφανώς αδιάφοροι στο να ασκήσουν το προνόμιο των περιφερειακών συμβούλων που τους έχει επιδαψιλεύσει ο Αττικός λαός και κενοί επιχειρημάτων, κατέφυγαν στην αγαπημένοι τους συνήθεια, αυτή της φυγής.

Δυστυχώς για εκείνους, οι πολίτες της Αττικής τους έχουν καταλάβει. Υποχείρια των κομμάτων τους, επαγγελματίες ταραξίες, άβουλοι, ολίγιστοι, κοινωνικά ελλιποβαρείς. Η Νέα Αρχή για την Αττική και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έχουμε τα πολλά προβλήματα των πολιτών να αντιμετωπίσουμε. Και το πράττουμε καθημερινά, με υπευθυνότητα, πρόγραμμα, διαφάνεια και στοχοπροσήλωση. Αφήνουμε συνειδητά τους αυτόκλητους “δημοκράτες” στην ανυπαρξία τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet