Περιφέρεια Αττικής: Τα fake news Σγουρού και η αλήθεια για τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας
Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Τα fake news Σγουρού και η αλήθεια για τη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας

Ως «fake news» χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού περί προώθησης υποψηφίου της παράταξης του νυν περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη για τη θέση του επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, η περιφερειακή αρχή.

Σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «για μια ακόμη φορά ο πολιτικά εξαφανισμένος κ. Σγουρός επιχειρεί με fake news να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας, εκδίδοντας ανυπόστατες και ψευδείς ανακοινώσεις, που αναδεικνύουν τα πολιτικά του αδιέξοδα» και προσθέτει:

«Αυτή τη φορά η “λάσπη στον ανεμιστήρα” του κ. Σγουρού αφορά στη λειτουργία της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και τον ισχυρισμό προσκείμενων προς αυτών Μέσων, πως δήθεν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης προωθεί υποψήφιο της παράταξης για επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής.

»Στα ψέματα του κ. Σγουρού και των φιλικών προς αυτόν Μέσων, απαντάμε με κατηγορηματικό τρόπο ότι:

»Πρώτον, κανένας υποψήφιος της αυτοδιοικητικής παράταξης του Γιώργου Πατούλη δεν τοποθετείται επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής.

»Δεύτερον, απόφαση του περιφερειάρχη είναι η Νομική Υπηρεσία να αποκτήσει επιτέλους προϊστάμενο. Και να μην είναι ακέφαλη, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, ακόμη και επί διοίκησης Σγουρού.

»Τρίτον, η θέση θα καλυφθεί με τις διαδικασίες που προβλέπει η εφαρμογή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, χωρίς «παράθυρα» και «πόρτες» και με πρόσωπο που θα διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις κι εμπειρία κι όχι κομματικά ή παραταξιακά ένσημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet