Ρένα Δούρου: Η διοίκηση Πατούλη απαξίωσε τη συζήτηση για το «μάστερ πλαν» για τα αντιπλημμυρικά έργα
Πολιτική

Ρένα Δούρου: Η διοίκηση Πατούλη απαξίωσε τη συζήτηση για το «μάστερ πλαν» για τα αντιπλημμυρικά έργα

Η παράταξη της τέως περιφερειάρχη Αττική, Ρένας Δούρου, Δύναμη Ζωής απείχε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου θα συζητείτο το θέμα της αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων, καταγγέλλοντας την περιφερειακή αρχή του Γιώργου Πατούλη ότι «απαξίωσε, υπονόμευσης και υποβάθμισε» τη συζήτηση.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει:

«H Δύναμη Ζωής, με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες, απείχε από μια συζήτηση που εκ των προτέρων η διοίκηση της Περιφέρειας απαξίωσε, υπονομεύοντας και υποβαθμίζοντάς την παράλληλα. Επιλέγοντας να μην αποστείλει ηλεκτρονικά το σύνολο του υλικού του σχετικού φακέλου για το μάστερ πλαν για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, η διοίκηση Πατούλη εμπόδισε τους Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων να λάβουν πλήρη και σαφή γνώση του περιεχομένου του μάστερ πλαν που στοχεύει στην προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. Επιβεβαίωσε έτσι το υποκριτικό της ενδιαφέρον για το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας που, προεκλογικά, είχε “κάνει σημαία” για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αυτόν τον εμπαιγμό κατήγγειλε η Ρένα Δούρου, στηλιτεύοντας την “αδιαφορία” και την “κοροϊδία” της διοίκηση της Περιφέρειας, προσθέτοντας ότι αυτή είναι “υπότροπη στην περιφρόνηση του Περιφερειακού Συμβουλίου”. “Μια διοίκηση που έχει συνειδητά μετατρέψει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε κακό ριάλιτι σόου, απαξιώνοντας τη δημοκρατική του λειτουργία”. “Δυστυχώς εδώ και 27 μήνες η διοίκηση εκφράζει σε όλα τα επίπεδα την αδιαφορία της για τα έργα υποδομής που χρειάζονται οι πολίτες των Δήμων της Αττικής”, παρατήρησε η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet