Ρ. Δούρου για επίσκεψη πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου: Άριστα στην υποκρισία
Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Δύναμης Ζωής και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου στις 12 Ιανουαρίου 2021.
Πολιτική

Ρ. Δούρου για επίσκεψη πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου: Άριστα στην υποκρισία

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου, η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής και τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προέβη στην εξής δήλωση:

«Άλλη μία επιχείρηση πολιτικής λαθροχειρίας από τον πρωταθλητή του είδους, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον πρωθυπουργό, που για λόγους νεοφιλελεύθερου δογματισμού επέλεξε να μην στηρίξει σε συνθήκες πανδημίες το μοναδικό προπύργιο απέναντί της -το ΕΣΥ-, τον κ. Μητσοτάκη που υποβαθμίζει συστηματικά το δημόσιο σύστημα υγείας, ανοίγοντας το δρόμο στην ιδιωτικοποίησή του. Τον κ. Μητσοτάκη που “ανακάλυψε” σήμερα άλλο ένα έργο της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής και το εμφάνισε ως έργο της κυβέρνησής του!!!

»Το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου, ένα έργο ζωής που οι πολίτες του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής περίμεναν επί 15 χρόνια, έγινε πραγματικότητα χάρη στη διοίκηση της Δύναμης Ζωής, της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου. Με αυτή τη δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αναβαθμίσαμε την καθημερινότητα των πολιτών, που οι ταξικές πολιτικές Μητσοτάκη και της παράταξης που εκπροσωπεί, καταδικάζουν στο περιθώριο.

»Σήμερα, για άλλη μία φορά, ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι παίρνει άριστα στην υποκρισία: στηρίζει το δημόσιο σύστημα υγείας όσο διαρκεί ένα φωτογραφικό ενσταντανέ. Μακριά από τους πολίτες, τους αγώνες και τις αγωνίες τους. Πάντα όμως στο πλευρό των λίγων και ισχυρών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet