Ρ. Δούρου: Με «ιδιοτελές έλλειμμα μνήμης» η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης στον Φαληρικό Όρμο
Πολιτική

Ρ. Δούρου: Με «ιδιοτελές έλλειμμα μνήμης» η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το έργο ανάπλασης στον Φαληρικό Όρμο

Την επίσκεψη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο έργο ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου σχολιάζει η τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής.

Η κ. Ρένα Δούρου, στη σχετική δήλωσή της, κάνει λόγο για «ιδιοτελές έλλειμμα μνήμης» της κ. Γεννηματά και για «κολεγιές με εκείνους που το μόνο έργο τους είναι η παραχάραξη της αλήθειας».

Ακολουθεί η δήλωση της τέως περιφερειάρχη:

Σήμερα η Φ. Γεννηματά επισκέφθηκε και περιηγήθηκε με τον περιφερειάρχη Αττικής στο εμβληματικό έργο της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, το οποίο ξεκίνησε η διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από τη παραχώρηση του χώρου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Είναι το έργο που κάνει πράξη το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Για άλλη μία φορά, η κ. Γεννηματά αποδεικνύει, με το ιδιοτελές έλλειμμα μνήμης που επιδεικνύει, ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων, κατώτερη της ηγεσίας ενός πολιτικού χώρου που σήμανε πολλά για τον τόπο και που σήμερα διεκδικεί να παίξει ρόλο στον προοδευτικό χώρο. Πάνω σε ψεύδη, σε κατασκευασμένες πραγματικότητες και σε… κολεγιές με εκείνους που το μόνο έργο τους είναι η παραχάραξη της αλήθειας, όπως κάνει συστηματικά ο περιφερειάρχης Αττικής, κτίζονται μόνο τα δελτία Τύπου της περιφερειακής αρχής, που «φιλοξενούν» και τις δηλώσεις της κ. Γεννηματά. Γιατί είναι άλλωστε γνωστό ότι η ρέπλικα δεν απειλεί ποτέ το… πρωτότυπο.

Εν πάση περιπτώσει, ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια δεν αναπλάθεται. Οι πολίτες γνωρίζουν. Και κρίνουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet