ΣΥΠΑ: Ο Γ. Πατούλης τιμά τους εργαζόμενους όταν στηρίζουν εκείνον και τις επιλογές του
Πολιτική

ΣΥΠΑ: Ο Γ. Πατούλης τιμά τους εργαζόμενους όταν στηρίζουν εκείνον και τις επιλογές του

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) κατακεραυνώνει τη διοίκηση της Περιφέρειας και προσωπικά τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, επαναφέροντας το ζήτημα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ενώ σημειώνουν ότι «η γλώσσα και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί η διοίκηση για εμάς τους εργαζόμενους, δεν μπορεί να μας αφήσει με “σταυρωμένα χέρια”».

Ειδικότερα, η διοίκηση του ΣΥΠΑ σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Με απανωτά δελτία Τύπου, ο περιφερειάρχης Αττικής προσπαθεί να κάνει το άσπρο-μαύρο, για την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων να συνταχθούν με το Σωματείο τους και να «γυρίσουν την πλάτη» στην απόφασή του να επιβάλει ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η ήττα των επιλογών του, της αντεργατικής πολιτικής και των απαράδεκτων παρεμβάσεων στη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων, που ούτε «φύλλο συκής» δεν μπορεί να κρύψει, σε συνδυασμό με την αλαζονεία της εξουσίας τον οδηγεί, όχι μόνο σε ένταση της επίθεσης, αλλά και σε απανωτά φάλτσα…, που τον κάνει να μιλά σαν να είναι συνδικαλιστική παράταξη του Συλλόγου των εργαζομένων!

Δεν θα επαναλάβουμε ότι είναι ο μόνος περιφερειάρχης σε όλη τη χώρα, που δεν σεβάστηκε τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ), ούτε όσα έγιναν με το αυταρχικό μπαράζ των πιέσεων, των διώξεων και την αξιοποίηση του «καρότου και του μαστίγιου», ούτε τις περιοδείες που έκανε σε υπηρεσίες τη μέρα των εκλογών, που καλούσε τους συναδέλφους να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιό του, ούτε το πώς δούλεψε ο μηχανισμός του (αντιπεριφερειάρχες και ημέτεροι δ/ντές)…

Λέμε μόνον αυτά, επειδή κάνουν ότι δεν τα ξέρουν:

Η συμμετοχή του 29% στις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν νομιμοποιεί το αποτέλεσμα, γιατί δεν είναι αντιπροσωπευτικό, σύμφωνα και με αποφάσεις του ΣτΕ. Το στοιχείο αυτό, μαζί με όλα τα «παρατράγουδα» της ημέρας των εκλογών που αποδεικνύουν τη διαβλητότητά τους θα προστεθούν στην ήδη κατατεθειμένη Αίτηση Ακύρωσης.

Η επέμβαση της περιφερειακής αρχής στη διοίκηση, στη λειτουργία και στη δράση του Συλλόγου των Υπαλλήλων στην Περιφέρεια Αττικής, η μεταχείριση των εργαζομένων με ευμένεια ή δυσμένεια, ανάλογα με το ποιους στηρίζουν στον Σύλλογο και οι συκοφαντίες που αναφέρει συνεχώς για «καρέκλες» και «προνόμια» των μελών του Δ.Σ. αποτελούν εκτός των άλλων και αδικήματα και ο Σύλλογος δεν θα κάτσει με «σταυρωμένα τα χέρια».

Οι εργαζόμενοι είναι οι παραγωγοί του πλούτου…, οι εργαζόμενοι λειτουργούν τις υπηρεσίες, παρά την τραγική υποστελέχωση και τις ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό, δεν είναι «περαστικοί» από την Περιφέρεια και τα δικαιώματα και τις επιλογές τους… τις έχουν κερδίσει με αγώνες χρόνων…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet