Χαμός με το διδακτορικό του Γ. Πατούλη – Την παραίτησή του ζητούν ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και Ρ. Δούρου – Τι απαντά ο περιφερειάρχης
Φωτογραφία: avgi.gr
Πολιτική

Χαμός με το διδακτορικό του Γ. Πατούλη – Την παραίτησή του ζητούν ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και Ρ. Δούρου – Τι απαντά ο περιφερειάρχης

Αναταράξεις προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή της Κυριακής» σχετικά με το διδακτορικό του περιφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, το οποίο το έντυπο χαρακτηρίζει ως προϊόν λογοκλοπής.

Το δημοσίευμα υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, βγάζοντας αντίστοιχη ανακοίνωση, με την οποία ζητεί την παραίτηση του κ. Γιώργου Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης απάντησε αρχικώς χθες στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ενώ σήμερα, Κυριακή 20 Μαρτίου, απαντά και στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σημειώνοντας στη δική του ανακοίνωση:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Θλιβερή η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Άκριτη υιοθέτηση συκοφαντικού δημοσιεύματος του κομματικού του φύλλου «ΑΥΓΗ»

«Η σημερινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής -τυπικά, τουλάχιστον- αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, είναι θλιβερή και, ταυτόχρονα επικίνδυνη για τη δημοκρατία μας.

Υιοθετεί και άκριτα, άθλιο, ψευδέστατο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του κομματικού του φύλλου, σχετικά με την εγκυρότητα διδακτορικής μου διατριβής και εκθέτει ανεπανόρθωτα τη σημερινή ηγεσία του.

Αποδεικνύει ότι είναι εθισμένοι στο ψέμα και τη λάσπη. Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο.

Μιλούν για ανικανότητα αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους “έπνιξαν”, και σε πολλαπλά επίπεδα, τη χώρα μας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους και μόνο.

Με τους ψεύτες της ΑΥΓΗΣ θα τα μιλήσουμε κατά τα οριζόμενα στον νόμο.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023 στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έως τότε, τους αφήνουμε να “τσαλαβουτούν” μόνοι τους στη λάσπη και το ψέμα, αναζητώντας διέξοδο στα πολιτικά τους αδιέξοδα».

Ρ. Δούρου: Μονόδρομος η παραίτηση του περιφερειάρχη Πατούλη

Στο θέμα παρενέβη και η τέως περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία επίσης ζητεί την άμεση παραίτηση του περιφερειάρχη, σημειώνοντας στην ανακοίνωσή της:

«Οι αποκαλύψεις, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η σημερινή “Αυγή της Κυριακής” σχετικά με την εκτεταμένη και προκλητική λογοκλοπή, που αποδείχθηκε (και ουσιαστικά αποδέχθηκε με την “απάντηση” που εξέδωσε) ότι έκανε ο κ. Πατούλης για το διδακτορικό του, εντυπωσιάζουν μεν, αλλά δεν αιφνιδιάζουν όλους και όλες, όσοι γνώρισαν κάπως καλύτερα τον άνθρωπο και τα πεπραγμένα του.

Η εξαπάτηση της ιατρικής κοινότητας με τον ψεύτικο τίτλο του δεν είναι παρά η άλλη όψη της εξαπάτησης των πολιτών της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, με τις γελοίες απόπειρές του να αποκρύψει (ακόμα και από τη δική του παράταξη) την ηχηρή ανικανότητά του πίσω από εκστρατείες προβολής για το δήθεν έργο του, που είναι τόσο “γνήσιο” όσο αληθινή είναι και η “διατριβή” του.

Η παραίτησή του από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και από εκείνη του αντιπροέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε., δεν είναι μόνο θέμα αξιοπρέπειας. Είναι θέμα κύρους της Περιφέρειας Αττικής. Αφού το κύρος, η πειθώ, η αποτελεσματικότητα και γενικά η παρουσία της οντότητας της Περιφέρειας Αττικής, εντός κι εκτός συνόρων, υπονομεύονται και μόνο από την παραμονή ενός τόσο προκλητικά και αλαζονικά λογοκλόπου στην ηγεσία της.

Η παραίτησή σας κύριε Πατούλη είναι η τελευταία υπηρεσία μπορείτε πλέον να προσφέρετε στην Περιφέρεια, σε όσους και όσες σας ψήφισαν, καθώς και στην παράταξή σας, παραιτούμενος. Σήμερα. Τώρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet