Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τον πολιτισμό που αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της ανάπτυξης της Ελλάδος
Πολιτισμός

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τον πολιτισμό που αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της ανάπτυξης της Ελλάδος

Συνάντηση εργασίας με την Ε. Δουνδουλάκη, γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδια για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, πραγματοποίησε σήμερα (11/5) ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στα γραφεία της Περιφέρειας.

Κατά τη συζήτηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στα έργα της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου, τα οποία υλοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και με χρηματοδοτήσεις από το ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020, όσο και στον σχεδιασμό και την προτεραιοποίηση πολιτιστικών δράσεων για την επόμενη  προγραμματική περίοδο. Στο πλαίσιο της συζήτησης υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη συνεργασίας των δύο πλευρών για την υλοποίηση εμβληματικών έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στη συζήτηση μετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χ. Ρώμας, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, ο προϊστάμενος Μονάδας Β1 Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ υπουργείου Πολιτισμού Γ. Μυλωνάς, η διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Σ. Νικολαρόπουλος και επιστημονικοί συνεργάτες.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet