Με εξαιρετικό «ρεπερτόριο» ολοκληρώνεται ο Αύγουστος στο πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής
Πολιτισμός

Με εξαιρετικό «ρεπερτόριο» ολοκληρώνεται ο Αύγουστος στο πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής

Το πολιτιστικό καλοκαίρι από την Περιφέρεια Αττικής συνεχίζεται και το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με εξαιρετικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ήδη, είχαμε την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», για μικρούς και μεγάλους, στις 23 Αυγούστου, στο θεατράκι του Άλσους Θεόγνιδος στα Μέγαρα, ενώ την ίδια μέρα στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, δόθηκε μία μοναδική συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα. Επίσης, στις 28 Αυγούστου, στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Καλησπέρα Σας κ. Μπέμπα».

Η Νατάσα Μποφίλιου παίρνει τη σκυτάλη στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, και δίνει συναυλία στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας, ενώ η Όλγα Βενέτη, στις 21:15, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις Αχαρνές, θα δώσει τη δική της συναυλία.

Οι μουσικές εκδηλώσεις του Αυγούστου συνεχίζονται με την Ποντιακή συναυλία στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά, στις Αχαρνές, στις 21:15, τη συναυλία – αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, με τις Λένα Αλκαίου και Ελένη Ρόδα, στις 21:00, στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω και τη συναυλία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», με την Τίνα Τράκου, στο θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στις 21:00. Την ίδια ημέρα, στις 20:00, «Η κυρά της Ρω», με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη, θα βρεθεί στην πλατεία της Χώρας των Κυθήρων.

Την προτελευταία ημέρα του Αυγούστου, στις 30 του μήνα, η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δίνει συναυλία στο θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στις 21:00 και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο θέατρο «Δημήτρης Κιντής», στις 21:00, στην Ηλιούπολη. Τη θεατρική παράσταση «Ορέστης» θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στις 21:15 στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στις Αχαρνές και στις 20:30 την παιδική θεατρική παράσταση «Οι ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Με τρεις συναυλίες κλείνει ο Αύγουστος. Στις 31 του μήνα, στις 21:00, «Μια Ελλάδα Φως», με την Κωνσταντίνα, στον νέο πολιτιστικό χώρο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, συναυλία με την τοπική ορχήστρα «Μεγαρόσημο», στον αύλειο χώρο του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Οινόης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και η Γλυκερία στο άλσος της Νέας Σμύρνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet