Με πλούσια πολιτιστική δράση από την Περιφέρεια ξεκινά και ο Ιούλιος
Πολιτισμός

Με πλούσια πολιτιστική δράση από την Περιφέρεια ξεκινά και ο Ιούλιος

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζεται με παραστάσεις και συναυλίες εκ του σύνεγγυς, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στους ρυθμούς κανονικότητας που τόσο μας έλειψαν την περίοδο των περιοριστικών μέτρων.

Ο Ιούλιος ξεκίνησε γεμάτος από ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά προσεγμένες εκδηλώσεις που προσφέρει η Περιφέρεια -με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και αρωγούς την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη και τον τομεάρχη Πολιτισμού-περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα– στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών εκδηλώσεων των Δήμων της Αττικής, τις οποίες μπορούν να απολαύσουν οι πολίτες δωρεάν.

Ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικώς με τις δράσεις:

«Με πράξεις στηρίζουμε την πολιτιστική επανεκκίνηση της Αττικής στην μετά-Covid εποχή. Βούληση της Περιφέρειας είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής, η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στον χώρο του πολιτισμού, που δοκιμάστηκαν εξαιτίας της πανδημίας, καθώς και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών υψηλής ποιότητας στους πολίτες, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet