Με Φοίβο Δεληβοριά κλείνουν «αυλαία» την Κυριακή 10/1 οι χριστουγεννιάτικες Online εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής
Πολιτισμός

Με Φοίβο Δεληβοριά κλείνουν «αυλαία» την Κυριακή 10/1 οι χριστουγεννιάτικες Online εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής

Με μια συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, στην οποία θα συμμετάσχει ως προσκεκλημένη η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου το διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Χριστούγεννα ONline». Η μουσική βραδιά θα  μεταδοθεί στις 21:30  δωρεάν και χωρίς περιορισμούς, στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook,αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

Σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με την Τάνια Τρύπη και Ευτυχία Φαναριώτη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει επίσης στις 21:30.

Παρακολουθήστε το διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline»:

Youtube Κανάλι http://www.youtube.com/perattika

Facebook Σελίδα https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει:

«Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύουμε στην πράξη με τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και θα αναλάβουμε και στο μέλλον. Η ανταπόκριση του κοινού στη φετινή  ψυχαγωγική πρόταση της Περιφέρειας Αττικής ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Από τις 24 Δεκεμβρίου που ξεκίνησαν οι online μεταδόσεις μέχρι σήμερα πολύς κόσμος απόλαυσε από το σπίτι του εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Η Περιφέρεια Αττικής, με την ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών και λαμβάνοντας υπόψη της τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, διαμόρφωσε για άλλη μια φορά ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο μπόρεσαν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια οι πολίτες».

Ο περιφερειάρχης επίσης ευχαριστεί την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα και το σύνολο των στελεχών της Περιφέρειας, για την ουσιαστική συμβολή τους στην διαμόρφωση και την υλοποίηση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων.

Τέλος, σημειώνει ότι οι μέχρι σήμερα δράσεις και συνεργασίες «με τον ευάλωτο κλάδο των καλλιτεχνών και των ανθρώπων που δουλεύουν στον πολιτισμό» θα αποτελέσει πιλότο και για μελλοντικές αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Περιφέρεια Αττική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet