Συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο
Πολιτισμός

Συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο

Τον Σταύρο Ξαρχάκο υποδέχθηκε πρόσφατα ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του συνθέτη, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα θέσει τις βάσεις προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να συμβάλλει στην ενίσχυση της πρωτογενούς καλλιτεχνικής παραγωγής της χώρας. 

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι ο φορέας που πρέπει να επενδύσει στην πολιτιστική παραγωγή. Στον πυρήνα της πολιτικής μας είναι η ενίσχυση και η ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος. Μέσα από επιλεγμένα γεγονότα, επιδιώκουμε η Αττική να μπει στον ευρωπαϊκό πολιτιστικό χάρτη», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησης.  

«Σε μια εποχή φόβου και παρακμής η Τέχνη μόνο μπορεί να υπηρετήσει τη ζωή, το φως, μέσα από τη διαχρονική και άχρονη ταυτόχρονα επανάσταση που υποκινεί. Αυτή η κοινή μας πεποίθηση με τον Γιώργο Πατούλη οδηγεί και αυτήν την συνεργασία», δήλωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet