Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής μεταξύ 25 και 30 Ιουλίου 2020
Πολιτισμός

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής μεταξύ 25 και 30 Ιουλίου 2020

Ο Πολιτισμός «ταξιδεύει» σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής με μουσικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις, καθώς με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, χρηματοδοτούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν.

Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής για το καλοκαίρι 2020, είναι προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ και υλοποιείται με τη συμμετοχή  40 Δήμων, σημαντικών Φεστιβάλ και πάνω από 400 καλλιτεχνών και εργαζομένων στον χώρο του Πολιτισμού.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες, με εκδηλώσεις σε όλη την Αττική έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον επισημαίνει ότι είναι αναγκαία η τήρηση των μέτρων προστασίας , προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς άξονες: τη στήριξη των Φεστιβάλ, τη στενή συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής και την ανάδειξη των χώρων πολιτισμού και αναψυχής της Περιφέρειας, όπως το Αττικό Άλσος, το Πεδίον του Άρεως και το πάρκο Τρίτση.

Η διοίκηση της Περιφέρειας σημειώνει ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν, οι πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις θα πρέπει να ενημερωθούν από τους οικείους Δήμους και τους διοργανωτές φορείς για τη διαδικασία προμήθειας των δωρεάν εισιτηρίων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet