Περιφέρεια: 620.000 ευρώ στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για παιδικές χαρές
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια: 620.000 ευρώ στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για παιδικές χαρές

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Ανάπλαση παιδικών χαρών Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη», προϋπολογισμού 620.922,42 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η ανακατασκευή 15 παιδικών χαρών του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, σύμφωνα με τις ισχύουσες εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και πιστοποίησης.

Θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, για την τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών και δαπέδων ασφαλείας, καθώς και εργασίες φύτευσης και άρδευσης. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν στις παιδικές χαρές επί των οδών Αγ. Σικελιανού, Γρ. Λαμπράκη (στην πλατεία Άρεως), Γούτη και Αρτέμιδος, Εθν. Μακαρίου, Θηβών (στην πλατεία Πράσινος Μύλος), Κεραμεικού (στον λόφο Δεξαμενής), Κλεάρχου και Ματρόζου, Αναλήψεως, Πλάτωνος, Κονδύλη, Μπελογιάννη και Επταλόφου, καθώς και στις παιδικές χαρές στο πάρκο Μπιχάκη, στην πλατεία Βενιζέλου, στην πλατεία Χαλκηδόνας και στην πλατεία Σεφέρη.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet