Πλήθος παιδιών γιόρτασε τα 40 χρόνια ελληνικού χάντμπολ στο Πεδίο του Άρεως
Άλλα αθλήματα

Πλήθος παιδιών γιόρτασε τα 40 χρόνια ελληνικού χάντμπολ στο Πεδίο του Άρεως

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν γονείς και παιδιά σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο Πεδίο του Άρεως στη μεγάλη γιορτή με τίτλο «40 χρόνια και συνεχίζουμε…» που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη γέννηση του ελληνικού χάντμπολ (1977). Η εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή παιδιών, εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Κομισιόν «BeActive».

Συγκεκριμένα, από τις 11 το πρωί της Κυριακής εκατοντάδες παιδιά από τους συλλόγους χάντμπολ της Αττικής, από δημοτικά σχολεία της Αθήνας, από ιδρύματα, οργανισμούς, καθώς και προσφυγικές δομές, έπαιξαν χάντμπολ στο πλαίσιο αγώνων μεταξύ γονιών και παιδιών, με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, καλλιτεχνών, προπονητών, κ.ά. Παράλληλα διασκέδασαν με τις πρωτότυπες εκδηλώσεις και τις εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση, πέρα από αθλητικό και ψυχαγωγικό, είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κέντρο Ειδών Πρώτης Ανάγκης για προσφυγικές και κοινωνικές δομές, που έχει ιδρύσει με τη Γ.Γ. Εμπορίου η Περιφέρεια Αττικής.

Ήταν μια εκδήλωση που εντάσσεται στην αλυσίδα εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με άλλους φορείς, προκειμένου να ανοίξει το Πεδίο του Άρεως στους πολίτες με αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet