«Πονοκέφαλος» για τη N.Δ. το ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα της Β’ Αθηνών – Ισχυρή παραμένει η υποψηφιότητα του Σωτήρη Ησαΐα
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

«Πονοκέφαλος» για τη N.Δ. το ψηφοδέλτιο του Βορείου Τομέα της Β’ Αθηνών – Ισχυρή παραμένει η υποψηφιότητα του Σωτήρη Ησαΐα

Η προοπτική της εθνικής κάλπης έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία τους κομματικούς μηχανισμούς προκειμένου να καταρτισθούν τα ψηφοδέλτια με τα οποία τα κόμμα θα ριχθούν στην εκλογική μάχη.

Για τη Νέα Δημοκρατία ένας από τους μεγαλύτερους «πονοκεφάλους» φαίνεται να είναι αυτός του Βορείου Τομέα της Β’ Αθήνας όπου – σύμφωνα με δημοσίευμα της iefimerida.gr – «έρχονται ανατροπές».

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εκλογική περιφέρεια, όπου «συνωστίζονται» πολλά από τα μεγάλα «ονόματα» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η υποψηφιότητα του Αγιοπαρασκευιώτη ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Ησαΐα εξακολουθεί να παραμένει ισχυρή.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, «ανατροπές στα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι πιθανόν να υπάρξουν και στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας. Το σύνολο των υποψηφίων στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο είναι 19, εκ των οποίων 8 θέσεις θα καλυφθούν από γυναίκες και οι υπόλοιπες έντεκα από άνδρες».

Όπως προσθέτει η iefimerida.gr ήδη είναι γνωστό και δεδομένο ότι θα διεκδικήσουν τον σταυρό σε αυτή την περιφέρεια 11 άτομα και συγκεκριμένα οι:

  • δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης,
  • βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος,
  • Νίκος Ρωμανός,
  • Βασίλης Ξυπολιτάς,
  • Νίκος Κωστόπουλος,
  • Σάκης Ιωαννίδης,
  • Θόδωρος Ρουσόπουλος,
  • Μανώλης Γραφάκος,
  • Φώτης Καρύδας,
  • Πέτρος Τατσόπουλος

Ωστόσο, στην ίδια περιφέρεια πολιτεύονται τους τελευταίους μήνες ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου και ο Σωτήρης Ησαΐας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο οποίο προστίθεται ότι – σύμφωνα με πληροφορίες – σε συζητήσεις με την Πειραιώς βρίσκεται και ο Δημήτρης Καιρίδης για να συμπεριληφθεί στο ίδιο ψηφοδέλτιο. «Το “μποτιλιάρισμα” που παρατηρείται και σε αυτή την περιφέρεια θα πρέπει να λυθεί τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Υποψήφιες σε αυτή την περιφέρεια είναι η Νίκη Κεραμέως, η Ζωή Ράπτη και η Ζανέτ Καλατζάκου» τονίζεται στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο καταλήγει ως εξής:

«Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συμπεριληφθούν, εκτός από τον Δημήτρη Καιρίδη, και άλλα πρόσωπα που θα προέρχονται από το “γαλάζιο” ευρωψηφοδέλτιο και είχαν μάλιστα σημειώσει καλή επίδοση σε σταυρούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet