Ρ. Δούρου: Ένα εργαλείο στα χέρια των πολιτών για να εξερευνήσουν το έργο της Περιφέρειας
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: Ένα εργαλείο στα χέρια των πολιτών για να εξερευνήσουν το έργο της Περιφέρειας

«Ένα εργαλείο στα χέρια των πολιτών για να εξερευνήσουν το έργο της Περιφέρειας» δημιούργησε, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Πρόκειται για την ανανεωμένη ιστοσελίδα της περιφερειάρχη, για την οποία η περιφερειακή παράταξη της Ρ. Δούρου, Δύναμη Ζωής, επισημαίνει:

Πάνω από 327 εργοτάξια σε όλη την Αττική λύνουν προβλήματα που ταλαιπωρούσαν για δεκαετίες τους πολίτες και δίνουν δουλειές, τονώνοντας την τοπική οικονομία. Περισσότερα από 160 αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Λεκανοπέδιο θωρακίζουν την Περιφέρεια από τα ακραία φαινόμενα που δυστυχώς θα αντιμετωπίζουμε όλο συχνότερα λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Παρεμβάσεις στον Πολιτισμό, για πρώτη φορά, κατά προτεραιότητα και με σχεδιασμό που περιλαμβάνει όλες τις μορφές τέχνης αλλά και όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερες από 130 δομές αλληλεγγύης με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών, μαζί με μια σειρά από δράσεις όπως το «Ρεύμα για όλους» και την προμήθεια και διάθεση ειδών λαϊκής αγοράς.

Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής, μια καλή πρακτική όπως ψηφίστηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης, διασφαλίζει ότι καμία προσφορά των πολιτών δε θα πάει χαμένη και θα φτάσει όταν είναι αναγκαία, εκεί όπου είναι αναγκαία.

Για όλα αυτά, οι πολίτες της Αττικής θα μπορούν να ενημερώνονται από εδώ και πέρα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου www.RenaDourou.gr, όπως επίσης για πιθανές εκδηλώσεις αλλά και να γράφονται στο newsletter για άμεση πληροφόρηση.

«Το διαδίκτυο μας επιτρέπει να έχουμε μια άμεση επαφή με τον πολίτη, να μας ακούει, να μας κρίνει αλλά και να τον ακούμε, χωρίς τα φίλτρα που περιορίζουν ή αλλοιώνουν τις πληροφορίες. Με την ανανεωμένη ιστοσελίδα εύχομαι ότι οι πολίτες θα έχουν ένα ακόμα εργαλείο για να εξερευνήσουν το έργο που δεσμευτήκαμε να υλοποιήσουμε και το οποίο παραδίδουμε εδώ και 4.5 χρόνια, αθόρυβα και δυνατά σε κάθε γειτονιά της Αττικής» ανέφερε η Ρένα Δούρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet