Ρ. Δούρου: «Εμπιστευόμαστε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια»
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: «Εμπιστευόμαστε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια»

Επιστολή προς τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής, έστειλε την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι «συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στη νέα πορεία» που ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής, με «επίκεντρο τους πολίτες και το περιβάλλον», όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση.

«Η νέα περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύει και στηρίζεται στις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης τους απέναντι σε μία κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από τις πολιτικές λιτότητας», επισημαίνει στην ακόλουθη επιστολή της η περιφερειάρχης Αττικής.

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Ρένας Δούρου έχει ως εξής:

«Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά μία νέα πορεία. Μία πορεία με επίκεντρο τους πολίτες και το περιβάλλον της Αττικής. Μία πορεία που περνά μέσα από ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης. Μία διακυβέρνηση με τους πολίτες, από τους πολίτες, για τους πολίτες. Προς όφελος της κοινωνίας και όχι προς όφελος των ολίγων και των συμφερόντων τους.

»Σε αυτή την πορεία, από την οποία κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος της Περιφέρειας με την κοινωνία και τους πολίτες. Μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του Δημόσιου Τομέα γενικά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα, η νέα περιφερειακή αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής. Πιστεύει και στηρίζεται στις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης τους απέναντι σε μία κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από τις πολιτικές λιτότητας.

»Προσφορά και ευθύνη αποτελούν λοιπόν τις λέξεις “κλειδιά” σε αυτή την κοινή πορεία με δημοκρατία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη, έτσι ώστε η Περιφέρεια Αττικής να σταθεί στο πλευρό των πολιτών και των αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet