Ρ. Δούρου: Χρειαζόμαστε έναν περιφερειάρχη αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: Χρειαζόμαστε έναν περιφερειάρχη αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης

Να προσέλθουν στις κάλπες για δημάρχους και περιφερειάρχη κάλεσε τους πολίτες η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με δήλωσή της σήμερα, μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Αιγάλεω. «Στην Αττική ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη από περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου», προσέθεσε η ίδια, η οποία από το πρωί σήμερα περιοδεύει σε εκλογικά τμήματα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής.

Αναλυτικά η δήλωση της περιφερειάρχη Αττικής έχει ως εξής:

«Να ευχαριστήσω καταρχήν τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι για δεύτερη Κυριακή συμβάλλουν για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

»Θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν γιατί οι κάλπες αυτές είναι κρίσιμες.

»Περιοδεύω από το πρωί στα εκλογικά τμήματα του συνόλου σχεδόν των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, και διαπιστώνω ότι η αποχή είναι αρκετά σημαντική.

»Να παρατηρήσω, λοιπόν, ότι την προηγούμενη Κυριακή στείλαμε το μήνυμα στα κομματικά επιτελεία. Και αυτή την Κυριακή πρέπει πράγματι να ψηφίσουμε, όχι πια για να στείλουμε μήνυμα, αλλά για να επιλέξουμε δήμαρχο και περιφερειάρχη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Και στην Αττική ξέρουμε ότι έχουμε ανάγκη από περιφερειάρχη αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, αποτελεσματικότητας και έργου.

»Καλή συνέχεια σε όλους σας».

Υπενθυμίζεται ότι στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αναμετρώνται η Ρένα Δούρου και ο Γιώργος Πατούλης, οι οποίοι στον α’ γύρο είχαν λάβει 19,71% και 37,63%, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet